Retourneren/garantie

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen

LET OP! De kosten voor verzending en retournering van u thuis naar de webwinkel en andersom zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product, middels onderstaande stappen, met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Inclusief het herroepingsformulier.

Om gebruik te maken van dit recht dient de volgende stappen te doorlopen:

 1. U neem contact met ons op via de mail: info@huisvolsfeer.nl.
 2. U noemt uw naam, ordernummer, producten van retournering en de reden van retour.
 3. U wacht op een reactie van Huisvolsfeer voordat u retourneert. Dit ivm onze aanwezigheid en het aannemen van pakketten.
 4. U pakt de producten op dezelfde wijze in als hoe u ze ontvangen heeft. Met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking van Huisvolsfeer.
 5. In de doos doet u ook het herroepingsformulier. Deze is hieronder te downloaden. Deze mag ook gemaild worden. In dat geval dient u uw naam en ordernummer op een briefje te schrijven en in de doos te plaatsen. Zonder herroepingsformulier kunnen we NIET crediteren!!
 6. Download hier het herroepingsformulier.
 7. Op de doos noteert u ons adres:  Huisvolsfeer – Dorpsstraat 55, 9551AD te Sellingen.
 8. Op de doos noteert u ook uw naam, adres en ordernummer.
 9. Na reactie van Huisvolsfeer kunt u het pakket verzenden. De label kunt u laten maken bij een servicepunt en dient u zelf te betalen.

RISICO:
Retourneren is op eigen risico. De producten dienen tijdig en in goede orde bij ons aan te komen. Er mag niets gebroken, kapot of beschadigd zijn. Dan kunnen wij niet crediteren.
Let daarom extra op producten van steen of glas of kwetsbare producten. Verpak deze extra goed.

Wij zullen vervolgens, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is, het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

————————————————————————————————-

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Garantievoorwaarden

 1. Huisvolsfeer staat ervoor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat Huisvolsfeer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
 2. Een door Huisvolsfeer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover Huisvolsfeer kan doen gelden.
 3. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 2 maanden na levering aan Huisvolsfeer schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.
 4. De garantietermijn van Huisvolsfeer komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. Huisvolsfeer is echter te nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de producten voor elke individuele toepassing door de consument, noch voor eventuele adviezen ten aanzien van het gebruik of de toepassing van de producten.
 5. Retourneren, wanneer het gaat om garantie, kan alleen met een verzendlabel die toegestuurd wordt door Huisvolsfeer. Na contact met Huisvolsfeer ontvangt u van ons een retouretiket. Alleen via deze weg kan een product geretourneerd worden. Wilt u via een ander koeriersdienst retourneren, dan zijn de kosten van retourneren voor rekening van de koper.
 6. Schade/breuk/defecten dienen uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel gemeld te worden via e-mail incl. foto van het defect en ordernummer. Breuk/schade meldingen nà 7 dagen worden niet meer in behandeling genomen!
 7. De garantie geldt niet indien:
 8. De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken;
 9. De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn;
 10. De ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen.
 11. Afbeeldingen en productinformatie
  Alle afbeeldingen, gegevens betreffende prijzen, gewichten, afmetingen, kleuren, in prijslijsten, op de website, in folders, brochures en advertenties worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld, en gelden echter slechts bij benadering en kunnen geen aanleiding geven tot schadevergoeding en/of compensatie.
  Alle producten zijn onbehandeld of behandeld, in welke vorm dan ook (mits anders vermeld of schriftelijk overeengekomen). Hout is een natuurproduct en zal altijd kunnen werken. Derhalve is Huisvolsfeer niet aansprakelijk voor haarscheuren en/ of werken van hout.
 12. Schade door weersomstandigheden valt niet onder de garantie. Advies is dan om de producten vooraf naar binnen te plaatsen. Dit geld ook voor al onze producten werkend op solar/ zonne- energie.
 13. Hygiënische producten worden niet retour genomen. Het gaat hierbij om geurblokjes en/ zeepjes. Daarbij mag de verzegeling niet verbroken zijn.

Gegevens Huisvolsfeer.nl


Dorpsstraat 55
9551AD Sellingen
Nederland


info@huisvolsfeer.nl
06-18135123

KVK: 92473466
BTW-ID: NL86603249B01

De waardering van www.huisvolsfeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1798 reviews.