Retourneren/garantie

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag (de product kosten). Enkel de kosten voor verzending en retournering van u thuis naar de webwinkel en andersom zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Inclusief het heroepingsformulier.

Om gebruik te maken van dit recht dient u allereerst contact met ons opnemen via info@huisvolsfeer.nl.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier het herroepingsformulier.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Garantievoorwaarden

 1. Huisvolsfeer staat ervoor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat Huisvolsfeer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
 2. Een door Huisvolsfeer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover Huisvolsfeer kan doen gelden.
 3. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 2 maanden na levering aan Huisvolsfeer schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.
 4. De garantietermijn van Huisvolsfeer komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. Huisvolsfeer is echter te nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de producten voor elke individuele toepassing door de consument, noch voor eventuele adviezen ten aanzien van het gebruik of de toepassing van de producten.
 5. Retourneren, wanneer het gaat om garantie, kan alleen met een verzendlabel die toegestuurd wordt door Huisvolsfeer. Na contact met Huisvolsfeer ontvangt u van ons een retouretiket. Alleen via deze weg kan een product geretourneerd worden. Wilt u via een ander koeriersdienst retourneren, dan zijn de kosten van retourneren voor rekening van de koper.
 6. Schade/breuk/defecten dienen uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel gemeld te worden via e-mail incl. foto van het defect en ordernummer. Breuk/schade meldingen nà 7 dagen worden niet meer in behandeling genomen!
 7. De garantie geldt niet indien:
 8. De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken;
 9. De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn;
 10. De ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen.
 11. Afbeeldingen en productinformatie
  Alle afbeeldingen, gegevens betreffende prijzen, gewichten, afmetingen, kleuren, in prijslijsten, op de website, in folders, brochures en advertenties worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld, en gelden echter slechts bij benadering en kunnen geen aanleiding geven tot schadevergoeding en/of compensatie.
  Alle producten zijn onbehandeld of behandeld, in welke vorm dan ook (mits anders vermeld of schriftelijk overeengekomen). Hout is een natuurproduct en zal altijd kunnen werken. Derhalve is Huisvolsfeer niet aansprakelijk voor haarscheuren en/ of werken van hout.
 12. Hygiënische producten waarvan de consument zoals geurblokjes.

Gegevens Huisvolsfeer.nl

Dorpsstraat 55
9551AD Sellingen
Nederland

info@huisvolsfeer.nl
06-18135123

KVK: 81266715
BTW-ID: NL003549011B07

De waardering van www.huisvolsfeer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1000 reviews.