Verzenden

Omtrent de verzendingen wordt u geïnformeerd via de mail middels Track & Trace.

Pakketdiensten

PostNL, DHL en DPD.

Verzendkosten

Binnen Nederland: €6,45 met Track & Trace.

Afhalen in overleg, zie contactgegevens.

Buitenland

België: €8,95 met Track & Trace
Duitsland: €8,95 met Track & Trace
Oostenrijk: €14,95 met Track & Trace

LET OP!! Weigert u het pakket aan de deur of wordt het pakket niet afgehaald op een afhaalpunt, dan worden er verwerkings- en administratiekosten à 6,95 (NL) / 8,95 (BE/DLD) in rekening gebracht.)

Neerzettoestemming
Kiest u voor neerzettoestemming dan geeft u de pakketbezorger expliciet toestemming om alleen dat specifieke pakket op een veilige plaats bij u thuis neer te zetten.
Heel belangrijk voor u om te weten: Wordt het pakje gestolen nadat het ergens rond uw huis is afgeleverd? Dan ligt de verantwoordelijkheid niet bij de bezorger of bij ons, maar bij u als klant.

Heeft u bij de pakketbezorger aangegeven dat uw bestelling neergezet mag worden op een bepaalde (veilige) plaats als u niet thuis bent? Verzeker u er dan wel van dat u een geschikte en veilige plaats kiest. Wij zijn bij een neerzettoestemming niet verantwoordelijk voor schades bij diefstal, verlies of beschadigingen met betrekking tot de inhoud van het betreffende pakket.

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij verzenden uw pakket binnen 1-3 dagen.

(LET OP: weigert u het pakket aan de deur of wordt het pakket niet afgehaald op een afhaalpunt, dan worden er verwerkings- en administratiekosten à 6,95 (NL) / 8,95 (BE/DLD) in rekening gebracht.)

De waardering van www.huisvolsfeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1774 reviews.