Sfeernieuws

Beetje liefde en aandacht voor de tuin ;)

Het is een prachtige dag vandaag. Moederdag en ook nog een heerlijk zonnetje er bij. Wat worden we verwend!
Allereerst willen we alle nieuwe Facebook volgers warm verwelkomen. Leuk!

Wij zijn daarnaast heel blij dat Facebook zo aardig is geweest om ons weer toegang te geven. Dat duurde even een paar daagjes, maar we zitten er weer volop in!

Gisteren zijn we met het hele gezin naar de groothandel geweest (uiteraard aansluitend de speeltuin bezocht en de wel bekende grote M 🙂 ). We hebben bij de groothandel hele mooie tuindecoratie ingekocht, zoals diverse solar tuinlampen in stoere roestkleur, zowel tuinstekers als hanglantaarns. We merken dat hier veel vraag naar is (https://www.huisvolsfeer.nl/product-categorie/verlichting/).

Ook hebben we nieuwe tuinposters ingekocht. Uiteraard ook weer prachtige posters met een Schotse Hooglander er op. Maar ook een van een grote, stoere olifant.
Daarnaast ook unieke soorten posters voor in de tuin van bekende meesterwerken. Zoals Het Puttertje.
Ook hebben we weer Kwartjes en Dubbeltjes toegevoegd aan de collectie zwarte munten voor aan de muur of tegen de wand. De Rijksdaalder en Gulden waren al op voorraad. Nu het Kwartje en het Dubbeltje er ook weer zijn, kunnen er leuke combinaties gemaakt worden! Een stukje nostalgie terug in je huis, hoe leuk is dat? Daarbij past het goed bij een landelijk, stoer of sober interieur. En als tip; ook leuk voor buiten onder de overkapping!
Zowel de munten als de tuinposters zijn te vinden onder de categorie Wanddecoratie.

Ik kan nog veel meer leuks vertellen, maar daar komen we later deze week op terug 😉

Gerelateerde berichten

Leave a Comment

De waardering van www.huisvolsfeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1862 reviews.