Overig

Herfst Herfst….

Buiten is het lekker druilerig weer; de herfst is begonnen.
Voor ons de mooiste tijd van het jaar om jou te helpen om het gezellig en knus te maken in je huis.
We hebben de categorie Herfst (https://www.huisvolsfeer.nl/product-categorie/seizoenen/herfst/) weer flink aangevuld met mooie artikelen.

De bubbelglazen chocolate brown en dark zijn zeer populair deze herfst en zijn mooi te presenteren op een oud houten schaal. De oud houten schalen zijn stuk voor stuk uniek en worden geïmporteerd uit India. Je maakt de presentatie helemaal af met een glashaak in iedere bubbelglas en een shabby doek over de rand van de oud houten schaal. De bubbelglazen zou je kunnen vullen met koffiebonen.
We hebben bubbelglazen beschikbaar in 5 maten (XL-XS). De kleinere bubbelglazen zijn heel mooi te presenteren op een metalen stijlbeugel (https://www.huisvolsfeer.nl/p/metalen-stijgbeugel-l/).

In de webshop vind je ook een selectie unieke kruiken zoals een robuuste klei kruik en een hoge Nepalese kruik. De kruiken staan heel mooi met iets uit ons assortiment droogbloemen en kunstbloemen.

Wil je tips hoe je de herfst in je huis kan halen of wil je tips over welke combinaties je kan maken met onze producten, dan kan je altijd contact met ons opnemen (zie contactgegevens rechtsonder in de webshop).

Namens Huisvolsfeer een gezellige herfst gewenst 🙂

Gerelateerde berichten

Leave a Comment

De waardering van www.huisvolsfeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1767 reviews.