Overig

Welkom bij Huisvolsfeer

Welkom in onze nieuwe webwinkel!
Na de nodige opstartprobleempjes en vele, vele leermomenten is sinds vorige week onze webwinkel www.huisvolsfeer.nl online. Zo ongeveer sinds het ontstaan van internet, vind ik het leuk om (zeg maar heel vaak) op zoek te zijn naar leuke woonaccessoires voor in ons huis 😊.
Omdat ik deze hobby graag wil delen met anderen, ben ik halverwege 2020 samen met mijn man begonnen met het oprichten van Huisvolsfeer. Het is ons gelukt om met een aantal hele mooie groothandels te mogen samenwerken, waardoor we wekelijks leuke, nieuwe accessoires kunnen aanbieden. We hebben een groot aanbod aan onder andere IJslandse schapenvachten, Mouflons en schapenvachten in diverse kleuren. We verkopen Marokkaanse geur (amber) blokjes in verschillende geuren (amber, black musk, lotus, jasmijn, white musk, roos, orange, vanille) en zonder het hele assortiment op te noemen; nog veel meer leuke woonaccessoires.
Ik zal regelmatig in deze Sfeernieuws rubriek onze nieuwe producten posten en vanaf zeer binnenkort kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief, waarvoor je je alvast kan aanmelden door je te registreren onderaan de pagina onder het kopje “mijn account”. Heb je tips voor ons, dan horen we het heel graag en ik hoop dat je af en toe onze webwinkel komt bezoeken.
Oh ja, we verzenden gratis vanaf €85,- 😊

Groetjes Karen.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment

De waardering van www.huisvolsfeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1797 reviews.